Scoren doe je met bewaaradvies

Home

Bewaaradvies is een onderneming van Harry Goos, specialist op het gebied van bewaring van (landbouw)producten met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Harry Goos bewaarcoach voor BewaaradviesBewaaradvies wil ondernemers advies geven en coachen op het gebied van bewaring van landbouwproducten en bij het bouwen van de optimale bewaarplaats.

Bewaaradvies is mogelijk vanaf €100,-- per advies op locatie in Nederland, wij werken op een no cure no pay basis. Vraag naar de mogelijkheden.

Op deze site kunt u informatie vinden over allerlei aspecten in de bewaring geschreven door bewaarcoach Harry Goos welke gepubliceerd zijn in de Aardappelwereld.

Heeft u vragen of opmerkingen, of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met Harry op.
 

Actueel

31 oktober 2018: Advies bewaren consumptieaardappelen
Nu het kouder wordt moeten we er op letten dat we het product niet te snel koud maken.

Reden:
Als je nog wilt drogen, zal de buiten temperatuur kouder moeten zijn dan het product, omdat opwarmen in dit stadium niet gewenst is.

Advies:
Rond 1 november temparatuur rond de 12 graden celsius als het product dan droog is ga je eerst met 0,2 graden, en vanaf 10 graden ga je met 0,1 graad per dag naar beneden. Zodat je rond de Kerstdagen op de gewenste bewaartemparatuur zit.

Bel of mail Harry voor een informatie en- of begeleiding.  0651327840
lees verder
 



Bewaaradvies op maat  

Lees hier het boek over Harry Goos
Aardappelen zijn als voetbal ze hebben een goede coach nodig