Scoren doe je met bewaaradvies

Home

Bewaaradvies is een onderneming van Harry Goos, specialist op het gebied van bewaring van (landbouw)producten met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Harry Goos bewaarcoach voor BewaaradviesBewaaradvies wil ondernemers advies geven en coachen op het gebied van bewaring van landbouwproducten en bij het bouwen van de optimale bewaarplaats.

Bewaaradvies is mogelijk vanaf €100,-- per advies op locatie in Nederland, wij werken op een no cure no pay basis. Vraag naar de mogelijkheden.

Op deze site kunt u informatie vinden over allerlei aspecten in de bewaring geschreven door bewaarcoach Harry Goos welke gepubliceerd zijn in de Aardappelwereld.

Heeft u vragen of opmerkingen, of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met Harry op.
 

Actueel

Advies inschuren nieuwe oogst
Beste aardappeltelers, het lijkt er op dat er verschillende partijen ingeschuurd worden die doorwas hebben.
Let op! Mijn advies is nooit het product koud maken maar eerst drogen liefst een R.V van 92% en zorg dat dit gebeurd met altijd dezelfde temp als het product, want met schommeling gaat er steeds of te veel water uit de aardappelen of er kan condens ontstaan. Ook als een kachel gebruikt wordt nooit meer dan 8 graden opwarmen het liefst dezelfde temp als product met een boven grens van 2 graden.

Bel of mail Harry voor een informatie en- of begeleiding.  0651327840
lees verder

 


Bewaaradvies op maat  

Lees hier het boek over Harry Goos
Aardappelen zijn als voetbal ze hebben een goede coach nodig